ZernikeLab - Bio Science Center Groningen

Verhuurder

ZernikeLab: powered by KREVAST

KREVAST  is een 100 % dochteronderneming van het vastgoedbedrijf KRE Vastgoed uit Groningen. KREVAST richt zich met name op de nichemarkt van huisvesting voor kennisintensieve bedrijven en instellingen op campus terreinen. KREVAST investeert en belegt (alleen of in partnership) in dit specifieke type huisvesting en verricht de daarbij behorende verhuur en beheer activiteiten volledig in eigen beheer.


KREVAST signaleert een stijgende vraag naar specifieke bedrijfsgebouwen voor kennisintensieve ondernemingen en instellingen zoals bijvoorbeeld start ups; scale ups; grotere bedrijven en onderwijs instellingen. Door de (her-) ontwikkeling van voorzieningen op campus terreinen worden kennisinstellingen, overheden, startups, studenten en het bedrijfsleven gestimuleerd om met elkaar samenwerkingsverbanden aan te gaan.


De bedrijfsgebouwen van KREVAST bieden een combinatie van laboratoria, clean-rooms, techno-hallen en kantoorruimten. Deze voorzieningen worden verhuurd aan onder meer R&D afdelingen van bedrijven, kennisinstellingen en kennisintensieve bedrijven in de innovatieve top sectoren zoals agri-food; life-science; health; medische technologie; biobased industry, chemie en high tech.

KREVAST streeft ernaar om huurders zo optimaal mogelijk in haar bedrijfsgebouwen te huisvesten waarbij gewenste indeling, inrichting en apparatuur (indien mogelijk) kan worden geïntegreerd. Op deze wijze ontstaat voor de huurder een maatwerk huisvestingoplossing die past bij de fase waarin de onderneming zich bevindt; zowel nu als in de toekomst.


KREVAST biedt ook start ups nadrukkelijk de mogelijkheid van flexibele huisvesting door middel van doorlopende flexibele huurcontracten voor specifieke en vaak unieke werkruimten en faciliteiten. Naast de specifieke werkruimten biedt KREVAST in haar bedrijfsgebouwen bijzondere werkplekken, ontmoetingsruimten en vergaderfaciliteiten alwaar ongedwongen ontmoetingen tussen de verschillende gebruikers en diens gasten kunnen plaatsvinden.


Een bedrijfsgebouw voor startende, groeiende en volwassen kennisintensieve bedrijven en instellingen vraagt nu eenmaal om een ander manier van huisvesting waarbij meer flexibiliteit en maatwerk is vereist dan doorgaans in standaard bedrijfsverzamelgebouwen te doen gebruikelijk is.


Heeft u vragen of bent u geinteresseerd in flexibele huisvesting, neem contact op met Erik Kremer via +31 (6) 12 68 87 16 of info@zernikelab.nl