Parkeren

Atrium

Te Huur in het ZernikeLab

Het ZernikeLab bestaat uit 12 units. Unit 8 met een oppervlakte van 350m2 is op dit moment beschikbaar voor verhuur. De unit is hieronder beschreven. De rest van de units zijn verhuurd aan bedrijven in de tak Bio Science, Chemie, Research & Development en Education.

Huren van de units

Voor meer informatie (bijvoorbeeld) over de beschikbare units, neem contact op met Erik Kremer van KREVAST - via (06) 12 68 87 16 of stuur een mail naar verhuur@zernikelab.nl

Plattegrond van de 12 units

De 12 units zijn verdeeld over drie gangen van elk vier units. Per gang zijn toiletten en een pantry aanwezig. Alle huurders hebben de beschikking over de gezamenlijke vergaderruimte. Meer informatie over de voorzieningen staat op de ZernikeLab voorzieningen pagina.

ZernikeLab Plattegrond
ZernikeLab Plattegrond

Te huur: Laboratorium unit 8

Oppervlakte de totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 2.600 m2. Voor de verhuur is unit 8 ter grootte van circa 350 m2 v.v.o beschikbaar. Het betreft laboratoriumruimte met kantoor. De beschikbare unit is inclusief aandeel in de algemene ruimte. Zie ook de plattegrondtekening.

Indien gewenst kan er in het gebouw kantoorruimte ter grootte van circa 88 m2 worden bijgehuurd.

Interesse? Neem dan contact op met Erik Kremer van KREVAST - via (06) 12 68 87 16 of stuur een mail naar verhuur@zernikelab.nl

Indeling laboratorium Unit 8

ZernikeLab laboratorium unit 7

Deze unit is ingericht als laboratoriumruimte en is voorzien van diverse laboratoriumfaciliteiten zoals labtafels; zuurkasten; gevaarlijke stoffen kasten; oogdouches en specifieke werkruimtes.
Tevens is in het gehuurde een separate kantoor ruimte (met uitzicht op de laboratoriumruimte) en een pantry / keuken aanwezig. De vloeren in het gehuurde zijn voorzien van een gietvloer. Deze unit beschikt over een eigen Mark unit waardoor de temperatuur in het gehuurde op maat kan worden ingeregeld.

Indien gewenst kan de kantoorruimte van deze unit door verhuurder worden voorzien van ingerichte werkplekken (in casu: bureaus met bureaustoelen en archiefkasten). Er is in het gehuurde een patch kast met data bekabeling aanwezig die rechtstreeks kan worden aangesloten op het in het pand reeds aanwezige glasvezelnetwerk.

Voorzieningen Unit 8

Het laboratorium met de bijbehorende kantoorruimte wordt in de huidige staat “as-is” opgeleverd, onder meer voorzien van en daar waar aanwezig:

kantoorruimte voorzien van gietvloer
kabelgoten voorzien van elektra- en databekabeling
verwarming door middel van radiatoren
aluminium kozijnen
mechanische ventilatie + luchtbehandelingssysteem via individuele regelinstallatie
pantry
medegebruik (dames en heren) toilet
medegebruik algemene ruimte, vergaderruimte en gezamenlijke kantine
zuurkasten, laboratoriumtafels, kasten gevaarlijke stoffen, oog douches, persluchtinstallatie en afzuiginstallatie
brandpreventiemiddelen

De installaties zijn rechtstreeks aangesloten op een stikstof tank van Air Products. Huurder kan rechtstreeks afspraken maken met Air Products over huur, afname en transport van stikstof.

Gezamenlijke ontvangsthal

Het Atrium van het gebouw kan als wachtruimte, ontvangstruimte en sociale ruimte worden gebruikt door alle huurders.

Atrium Zernikelab
Atrium Zernikelab

TE HUUR

KRE Vastgoed heeft in het ZernikeLab zowel laboratoriumruimte als kantoorruimte te Huur. Meer info over het ZernikeLab

Verhuur informatie

Mail voor een huuraanbieding naar verhuur@zernikelab.nl of bel voor meer informatie met Erik Kremer.